Levensduur LED

Uitgaande van statisch gebruik heeft een conventionele TL een verwachte levensduur van 7.500 uur. Onze Ecora hefbrugverlichting daarentegen heeft bij statisch gebruik een verwachte levensduur van tussen de 35.000 en 50.000 uur.

Bij dynamisch gebruik zoals (licht aan-uit en hefbrug omhoog-omlaag) gaat de levensduur van een conventionele TL drastisch naar beneden. Een gemiddelde levensduur van 2.500 uur is daarbij heel normaal. Incidentele stoten zelfs daargelaten. De verwachte levensduur van de Ecora hefbrugverlichting wordt daarentegen niet beïnvloed door dynamisch gebruik of stoten en blijft daardoor 35.000 tot 50.000 uur.

Daarnaast is de Ecora hefbrugverlichting naast slag- en stootvast ook waterdicht. Smeltwater krijgt dan ook geen vat op de Ecora hefbrugverlichting. Dit in tegenstelling tot conventionele TL verlichting of de meeste tot op heden aangeboden LED verlichting.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Stel ze gerust. We nemen binnen een werkdag contact met u op.©2018 Hefbrugverlichting.com is een onderdeel van Led Support BV Schagen

Log in with your credentials

Forgot your details?