Vergelijking met concurrenten

Hefbrugverlichting.com levert uitsluitend LED-hefbrugverlichting van het eigen merk Ecora. Naast Hefbrugverlichting.com zijn er momenteel meerdere aanbieders van LED-hefbrugverlichting. Naast Ecora producten leveren sommige aanbieders ook conventionele LED verlichting aan welke in beginsel niet ontworpen is voor het gebruik in werkplaatsen of aan hefbruggen. Dit uit zich in matige kwaliteit, levensgevaarlijke situaties door gevaar op elektrocutie (bijvoorbeeld door uitstekende contacten) en voortijdige uitval. De volgende foto spreekt voor zich:

Op dit moment zijn er in Europa naast het merk Ecora twee andere merk actief die serieuze LED-verlichting aanbieden voor hefbruggen. Dit zijn de merken “Scangrip” en “Techmalux”.

Om een goede afweging te maken welke LED-hefbrugverlichting het beste voldoet aan uw eisen  hebben wij de specificaties van zowel Techmalux, Scangrip als Ecora naast elkaar gezet. Bepaal eenvoudig en snel welk armatuur voldoet aan uw eisen, Techmalux, Scangrip of Ecora:

Vergelijk LED hefbrugverlichting Ecora vs Techmalux

Vergelijk LED hefbrugverlichting Ecora vs Scangrip

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Stel ze gerust. We nemen binnen een werkdag contact met u op.©2018 Hefbrugverlichting.com is een onderdeel van Led Support BV Schagen

Log in with your credentials

Forgot your details?